Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?
De kracht achter uw pomp

Wie zijn wij?

Alles over ons

Tevreden medewerkers zijn betrokken medewerkers. Daar geloven wij in. Daarom willen wij de beste tijdelijke werkgever zijn voor onze krachten. Door mogelijkheden te bieden: altijd werk in de buurt, bij mooie bedrijven en tegen goede voorwaarden.

Onze overtuiging is dat integriteit en betrokkenheid de basis zijn voor succes. Een betrokken medewerker draagt direct bij aan de klanttevredenheid. Klanten worden goed en prettig geholpen. Daardoor voelen ze zich welkom en komen ze graag terug.
80
%
In vast dienstverband aangenomen
200
+
Gastgerichte pompkrachten
15
Jaar
Al meer dan 15 jaar marktleider

Meebouwen aan een goed team

Pompkracht bouwt graag mee aan een goed functionerend en hecht team voor uw tankstation. Met gastgerichte en betrouwbare krachten die willen groeien. Wij geloven alleen in vaste regels en een vaste werkwijze in combinatie met goede en persoonlijke afspraken. Geen mens is hetzelfde.

Uitgebreide screening

Betrouwbaarheid. Gastgerichtheid. Betrokkenheid. Dat zijn onze kernwaarden. En dat verwachten wij ook van onze pompkrachten. Alle kandidaten worden hierop uitgebreid gescreend voordat ze als pompkracht aan de slag mogen.

Selecteren zonder bias

Bij Pompkracht selecteren wij onze krachten op unieke wijze. Door een online screening met gedragspsychologische insteek sluiten wij subjectieve waarneming, onbewuste stereotypen, vooroordelen en aannames uit. Geen bias wel kwaliteit.
Onze partners

Samen sterker

Pompkracht werkt samen met meer dan 30 organisaties, welke ruim 600 tankstations in exploitatie hebben. Pompkracht helpt deze tankstations door heel Nederland met hun personele bezetting.
Onze partners
Binnenkort lanceren wij ons nieuwe portaal. Wilt u op de hoogte blijven? Klik hier.
Veelgestelde vragen
Coming soon!
Over pompkracht
Alle FAQ vragen