Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Schaijk | Weekend medewerker 8 tot 16 uur

Terug

Woon je in Schaijk of omstreken en heb je een rijbewijs met eigen auto of motor? Heb je winkel, kassa en klant ervaring en zoek je werk in het weekend?

Dan ben jij de weekend medewerker voor dit tankstation bij Schaijk!

Het gaat om een tankstation aan de snelweg bij Schaijk dat van 07:00 tot 23:00 uur geopend is. Klanten komen hier tanken en kunnen in de shop kiezen uit een uitgebreid supermarkt assortiment, koffie, snacks en naar wens belegde broodjes. Wanneer je op dit station aan de slag gaat ben je op een gegeven moment inzetbaar op alle afdelingen: achter de kassa balie, in de shop, in de bakery en op het buiten terrein.

Je helpt mensen met afrekenen, je zorgt dat schappen en vitrines gevuld blijven en houdt het tankstation opgeruimd. Werk je een bakery dienst dan zorg je voor het eten en drinken dat mensen bij je bestellen. In overleg wordt je ingepland op zaterdag en of zondag, op ochtend diensten en avond diensten.

Profiel weekend medewerker tankstation Schaijk:

  • Ervaring op een tankstation of met klanten en bekend met winkel en kassa taken;
  • Verantwoordelijk en betrouwbaar. Je rondt taken af en werkt jouw diensten;
  • Prettig in de omgang. Klanten zijn welkom en samen de vracht verwerken is ook leuk;
  • Je kunt op zaterdag en of zondag werken. Van 07:00 – 15:00 en van 15:00 – 23:00 uur;
  • Rijbewijs met auto of motor. Het station is op die manier veilig te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.