Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Maarssenbroek | Tankstation medewerker 16 uur

Terug

Zoek je werk voor twee dagen per week en woon je in Maarssenbroek of omstreken? Heb je winkel, klant en kassa ervaring en zou je willen werken op een tankstation?

Dan ben jij de service medewerker voor dit tankstation in Maarssenbroek!

Het tankstation ligt aan een doorgaande weg en is open tussen 06:00 en 21:00 uur. We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig werkt in de kleine shop met koffieautomaat en die het leuk vindt klanten van dienst te zijn.

Op dit tankstation ga je aan de slag als verkoop en service medewerker. Je helpt mensen met afrekenen (kassa), beantwoordt vragen, houdt het tankstation gevuld, schoon en prettig op orde.

Profiel medewerker tankstation Maarssenbroek:

  • Ervaring op een tankstation of met kassa, klanten en zelfstandig werken;
  • Je kunt twee dagen per week werken, ook in het weekend, op diensten van 06:00 – 13:30 en 13:30 – 21:00 uur;
  • Verantwoordelijk en betrouwbaar. Je houdt het station op orde, bent klanten van dienst en komt jouw afgesproken diensten (agenda) na;
  • Vriendelijk, actief. Iedere klant merk je op;

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.