Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Krabbendijke | Allround medewerker 8 tot 24 uur

Terug

Woon je in Krabbendijke of omstreken en heb je winkel, kassa en klant ervaring? Op zoek naar tijdelijk werk in een team voor één tot drie dagen in de week?

Dan ben jij de medewerker voor het tankstation in Krabbendijke!

Het gaat om twee tankstations aan de snelweg bij Krabbendijke. De ene kant is 24/7 geopend, de andere zijde van 06:00 tot 20:00 uur. Klanten, waaronder de vele toeristen in het zomerseizoen, komen hier tanken of kunnen in de shop kiezen uit een uitgebreid supermarkt assortiment, koffie, snacks en naar wens belegde broodjes. Wanneer je op dit station aan de slag gaat word je inzetbaar op alle afdelingen: achter de kassa balie, in de shop, in de bakery en op het buiten terrein.

Je helpt mensen met afrekenen, je zorgt dat schappen en vitrines gevuld blijven en houdt het tankstation opgeruimd. Werk je een bakery dienst dan zorg je voor het eten en drinken dat mensen bij je bestellen. In overleg wordt je ingepland op verschillende dagen en dienst tijden.

We zoeken versterking (vanaf april) voor het zomerseizoen tot en met de herfstvakantie. Ben je in deze periode 6 weken (of langer) beschikbaar? Welkom.

Profiel verkoop en food medewerker tankstation Krabbendijke:

  • Ervaring op een tankstation of met klanten en interesse in winkel en kassa taken;
  • Verantwoordelijk en betrouwbaar. Taken rond je af en je werkt jouw diensten;
  • Prettig in de omgang. Klanten zijn welkom en met een collega samen de bakery draaien is ook leuk;
  • Je kunt één tot drie dagen in de week werken. In overleg, op wisselende dagen en dienst tijden;
  • Rijbewijs met auto of motor. De stations zijn op die manier veilig te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.