Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Roosendaal | Weekendmedewerker 8 tot 16 uur

Terug

Zoek je werk in het weekend en woon je in Roosendaal of omstreken? Heb je winkel, klant en kassa ervaring en zou je willen werken op een tankstation?

Dan ben jij de weekend medewerker voor dit tankstation in Roosendaal!

Het tankstation ligt aan de doorgaande weg is in het weekend open tussen 08:00 en 18:00 uur. Het is een goed bezocht station met een kleine shop en een wasstraat. We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken en prettig met mensen om gaat.

Op dit tankstation ga je aan de slag als verkoop en service medewerker. Je helpt mensen met afrekenen (kassa), beantwoordt vragen, houdt de winkel gevuld, schoon en het buiten terrein opgeruimd.

Profiel weekend medewerker tankstation Roosendaal:

  • Ervaring op een tankstation of met kassa, klanten en zelfstandig kunnen werken;
  • Je kunt in het weekend werken, één of twee dagen per weekend, op zaterdag en of zondag, tussen 08:00 en 18:00 uur;
  • Verantwoordelijk en betrouwbaar. Je houdt het station op orde, bent klanten van dienst en komt jouw afgesproken diensten (agenda) na;
  • Vriendelijk. Veel vaste klanten op dit tankstation.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.