Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Dordrecht | Tankstation medewerker 24 tot 32 uur

Terug

Zoek je werk voor drie of vier dagen per week en woon je in Dordrecht of omstreken? Heb je winkel, klant en kassa ervaring en zou je willen werken op een tankstation?

Dan ben jij de service medewerker voor dit tankstation in Dordrecht!

Het tankstation ligt aan de doorgaande weg en is open tussen 06:00 en 23:00 uur. Het station heeft een kleine wasstraat en ruime shop met buiten terrein. We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig kan werken en het leuk vindt tijdens vracht dagen een paar uur samen te werken en klanten van dienst te zijn.

Op dit tankstation ga je aan de slag als verkoop en service medewerker. Je helpt mensen met afrekenen (kassa), beantwoordt vragen, maakt een praatje en houdt het tankstation gevuld, schoon en op orde.

Profiel medewerker tankstation Dordrecht:

  • Ervaring op een tankstation of met kassa, klanten en zelfstandig kunnen werken;
  • Je kunt drie of vier dagen per week werken, ook in het weekend, op diensten van 06:00 – 14:30 en 14:30 – 23:00 uur;
  • Verantwoordelijk en betrouwbaar. Je houdt het station op orde, bent klanten van dienst en komt jouw afgesproken diensten (agenda) na;
  • Vriendelijk, actief. Aandacht voor iedere klant, of dat nu een groet of even een praatje is;

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.