Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Sprang-Capelle | Frais du jour medewerker 24 uur

Terug

Zoek je werk voor drie tot vier dagen per week, met klanten, in het horeca gedeelte op een tankstation? Werk je met aandacht en wil je in een actief team werken?

Dan ben jij de Frais du jour medewerker voor dit tankstation bij Sprang-Capelle!

Het gaat om een tankstation aan de snelweg bij Sprang-Capelle. Welke een nieuw Frais du jour gedeelte heeft met belegde broodjes, snacks, salades, warme en koude dranken voor mensen.

Aan de slag als Frais du jour medewerker verkoop en bereid je vers eten en drinken. Daarnaast houd je de voorraad bij en de hygiëne op orde.

We zoeken een Frais du jour medewerker voor 24 tot 32 uur per week.

Profiel Frais du jour medewerker tankstation:

  • Willen leren, actief en Nederlands sprekend. Je hebt aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen;
  • Gedegen, sterk. Het is een fysieke baan waarbij je zorgvuldig met ovens en messen om gaat;
  • Rijbewijs met eigen vervoer omdat het een snelweg locatie is;
  • Je kunt drie en / of vier dagen per week werken van 06:00 – 14:00, 10:00 – 18:00 en van 11:00 – 19:00 uur. Volgens een vast en vooraf bekend rooster;

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.