Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Nederweert – Pompkracht medewerker 16 uur

Terug

Zou je één tot drie dagen per week op een tankstation aan de slag willen en woon je in (de buurt van) Nederweert? Kun je zelfstandig werken en help je graag?

Dan ben jij onze collega pompkracht op het tankstation in Nederweert!

Om onze klant in Nederweert te kunnen blijven helpen met het invullen van open diensten, zoeken wij een nieuwe collega. Je valt in als je kunt en wilt. Het gaat om zo'n twee diensten per week en meestal de late diensten van 14:00 tot 22:00 uur.

Je werkt als verkoop en service medewerker: kassa draaien, klanten helpen, schappen vullen, soms nog wat vracht verwerken en het tankstation schoon en opgeruimd houden.

Profiel tankstation medewerker:

  • Je gaat vriendelijk met mensen om;
  • Je bent betrouwbaar. Mensen kunnen op jou rekenen;
  • Je ziet de klanten en helpt hen. Daarnaast houd je het tankstation gevuld, opgeruimd en schoon;
  • Ervaring met klanten en kassa handelingen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.