Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Helvoirt | Medewerker 32 uur

Terug

Zoek je werk voor vier dagen per week op een vaste locatie en woon je in (de buurt van) Helvoirt, Vught of Oisterwijk? Past een baan met klanten, kassa, winkel en of horeca taken jou?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation in Helvoirt!

Om klanten te helpen aan brandstof en zaken als een schone voorruit, shop artikelen, eten en drinken zoeken wij een medewerker tankstation. Het gaat om een tankstation aan de doorgaande weg in Helvoirt.

Je helpt met afrekenen aan de kassa, neemt vracht aan, vult schappen en vitrines, doet een buiten ronde en draagt bij aan een schone en opgeruimde locatie. Wanneer je ook bakery diensten kunt en wilt werken beleg je onder meer broodjes, frituur je snacks en neem je verse vracht aan.

Profiel medewerker tankstation Helvoirt:

  • Tankstation, kassa, winkel en of horeca ervaring. Of het werken op een tankstation lijkt jou leuk om te doen;
  • Nederlands sprekend;
  • Een klant vriendelijke aanpakker. Je ziet wat er (nog) gedaan kan worden, doet dat en rondt af met aandacht voor mensen;
  • Betrouwbaar. Je komt afgesproken diensten na en houdt het station op orde;
  • Je kunt vier dagen per week werken op vroege (05:45 – 14:00) en late (13:15 tot 21:15) diensten.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.