Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Eemnes | Bakery medewerker 24 tot 32 uur

Terug

Zoek je werk voor drie of vier dagen per week en zou je met vers eten en drinken aan de slag willen op een tankstation? Zorg je voor blije klanten?

Dan ben jij de bakery medewerker voor dit tankstation bij Eemnes!

Het tankstation ligt aan de snelweg (A27), is op de fiets te bereiken en is zeven dagen per week open van 05:00 tot 21:00 uur.

Het is een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen hier eten en drinken, zittend, aan tafel of nemen het mee voor onderweg. In de shop worden verrassend leuke cadeaus verkocht.

Als bakery medewerker verkoop en bereid je het verse eten en drinken. Onder meer werk je met ovens, de frituur en ben je aan het voorbereiden, broodjes beleggen en koffie zetten. De bakery met haar klanten is yours!

Om deze locatie en haar luxe bakery soepel up & running te houden zoeken we iemand die graag werkt. Een horeca fan als bakery medewerker.

Profiel bakery medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, actief en zorgzaam. Je hebt even aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen;
  • Een aanpakker. Wisselende werkzaamheden voor de bakery, nieuwe dingen leren, het hoort er de eerste weken allemaal bij;
  • Je kunt drie of vier dagen per week werken op verschillende dagen, vroege diensten (05:00 – 13:00) en dag diensten (07:00 – 15:00 en 11:00 – 19:00);
  • Ervaring met klanten, keuken, horeca taken. Heb je geen werk ervaring, wel interesse? Dan wordt het bakery vak jou geleerd;
  • Op dit snelweg station kun je op de fiets komen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.