Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Echt | Weekend medewerker 8 tot 16 uur

Terug

Zoek je een of twee dagen per weekend werk met klanten, winkel en buiten ronde taken? Ben je vriendelijk, actief en behulpzaam?

Dan ben jij de weekend medewerker op dit tankstation bij Echt!

Het tankstation ligt aan de snelweg (A2) en is 24/7 in bedrijf.

Het is een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen hier eten en drinken, zittend, aan tafel of nemen het mee voor onderweg. In de shop worden leuke cadeaus verkocht.

Aan de slag word je ingezet op alle voorkomende werkzaamheden. Je draait kassa diensten, helpt klanten, neemt vracht aan en vult de schappen. Ook word je weg wijs in de bakery om vers eten en drinken te helpen bereiden.

Profiel weekend medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, enthousiast en gastvrij. Je ziet, groet iedere klant en werkt prettig samen;
  • Je bent een aanpakker. Wisselende werkzaamheden, nieuwe dingen leren, het hoort er de eerste weekenden allemaal bij;
  • Je kunt zaterdag en of zondag werken op verschillende diensten (06:00 – 14:00, 08:00 – 16:00, 14:00 – 22:00 en of 22:00 – 06:00 uur);
  • Ervaring met klanten, verkoop en bakkerij taken. Heb je geen ervaring, wel interesse? Dan wordt het tankstation vak jou geleerd;
  • Rijbewijs met eigen vervoer. Want dit tankstation is alleen met de auto of op de motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.