Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Echt | Bakery medewerker 16 tot 24 uur

Terug

Zoek je werk voor twee of drie dagen per week met klanten, in de horeca op een tankstation? Werk je met aandacht en kun je in een team werken?

Dan ben jij de bakery medewerker voor dit tankstation bij Echt!

Het tankstation ligt aan de snelweg (A2) en is 24/7 open. Het bakery gedeelte is in bedrijf van 06:00 – 20:00 uur

Het is een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen hier eten en drinken, zittend en of aan tafel, of nemen het mee voor onderweg. In de shop worden leuke cadeaus verkocht.

Aan de slag als bakery medewerker verkoop en bereid je vers eten en drinken. De bakery met haar klanten is yours!

Om deze locatie en haar luxe bakery soepel up & running te houden zoeken we iemand die het leuk vindt mensen te verrassen. Een horeca fan als bakery medewerker.

Profiel bakery medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, actief en zorgzaam. Je hebt even aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen;
  • Een aanpakker. Wisselende werkzaamheden voor de bakery, nieuwe dingen leren, het hoort er de eerste weken allemaal bij;
  • Je kunt twee of drie dagen per week werken op verschillende dagen, vroege diensten (06:00 – 14:00) en dag diensten (08:00 – 16:00 en 12:00 – 20:00);
  • Ervaring met klanten, keuken, horeca taken. Of interesse, dan wordt het bakery vak jou geleerd;
  • Je hebt rijbewijs met eigen vervoer. Want dit tankstation is alleen per auto of op de motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.