Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Oirschot | Allround medewerker 24 tot 38 uur

Terug

Zoek je werk voor drie, vier of vijf dagen per week op een vaste locatie en woon je in (de buurt van) Oirschot, Best of Eindhoven? Past een baan met klanten, kassa, winkel en of horeca taken jou?

Dan ben jij de allround medewerker voor dit tankstation bij Oirschot!

Om klanten te helpen aan brandstof en zaken als een schone voorruit, shop artikelen, eten en drinken zoeken wij een medewerker tankstation. Het gaat om een tankstation aan de A58 bij Oirschot.

Je draait hier kassa, neemt vracht aan, vult schappen en vitrines, doet een buiten ronde en draagt bij aan een schone en opgeruimde locatie. Wanneer je liever bakery diensten werkt beleg je onder meer broodjes, frituur je snacks, neem je verse vracht aan en ben je barista voor klanten.

Profiel verkoop en service medewerker tankstation Oirschot:

  • Kassa, winkel en of horeca ervaring. Of ruimte en zin om het werk te leren;
  • Een klant vriendelijke aanpakker. Je ziet wat er (nog) gedaan kan worden, doet dat en rondt af met aandacht voor mensen, klanten;
  • Betrouwbaar. Je komt afgesproken diensten na en meldt ziek zijn of andere overmacht;
  • Je kunt drie, vier of vijf dagen per week werken op verschillende dagen en op vroege (06:00 – 14:00), late (14:00 tot 22:00) en of nacht diensten (21:00 – 06:00);
  • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (auto, motor).

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.