Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Ochten | Bakery medewerker 24 of 32 uur

Terug

Zoek je werk voor drie of vier dagen per week en zou je eten en drinken willen bereiden? Heb je bakkerij, vers afdeling interesse of ervaring en zorg je vaak voor blije klanten?

Dan ben jij de bakery medewerker voor dit tankstation bij Ochten!

Dit tankstation ligt aan de snelweg (A15) en is 24/7 in bedrijf.

Het is een locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer heeft het station een ruim bakery aanbod met allerlei soorten broodjes, salades en drinken. Klanten kunnen even zitten of nemen het mee voor onderweg.

Als bakery medewerker verkoop en bereid je vers eten en drinken voor klanten aan de balie. Je verzorgt de bakery met z'n tweeën, soms drieën tegelijk. Ook het aannemen van verse vracht, de bakery opgeruimd en schoon houden en het zorgen dat vitrines en warm houd kast gevuld blijven hoort bij een goed lopende bakery.

Profiel bakery medewerker tankstation Ochten:

  • Klant vriendelijk, actief en zorgzaam. Je hebt even aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen;
  • Een aanpakker. Verschillende taken in de bakery en nieuwe dingen leren hoort er de eerste weken bij;
  • Je kunt drie of vier dagen per week werken op verschillende dagen, vroege diensten (06:00 – 12:00) en dag diensten (12:00 – 18:00);
  • Ervaring met klanten, keuken, horeca taken. Of je hebt interesse en al doende leer je bakery;
  • Je hebt je rijbewijs met auto of motor. Want het tankstation is alleen met de auto of op de motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.