Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Oosterhout | Allround medewerker 20 tot 32 uur

Terug

Woon je in (de buurt van) Oosterhout en ben je op zoek naar drie dagen per week werk, met mensen, op een vaste locatie? Werk je bij voorkeur middag, avond en nachtdiensten?

Dan ben jij de allround medewerker voor dit tankstation bij Oosterhout!

Voor dit tankstation zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker die middag, avond en nachtdiensten kan en wil werken. De locatie is 24/7 geopend. Het is een druk bezocht tankstation tijdens spitsuren en het heeft een ruime shop met bakery.

Je werkt hier als allround medewerker. Waarbij je kassa diensten draait en een enkele keer een bakery dienst werkt. Om, als het nodig is, ook in de bakery te kunnen helpen. Je groet mensen, helpt klanten met afrekenen, neemt vracht aan, vult de shop, houdt die schoon en loopt een buiten ronde. In de bakery draait het om vers eten en drinken voor de klanten aan de bakery balie. Met de ovens, frituur en het koffiezet apparaat red je je al werkende met de collega's van de bakery.

Profiel allround medewerker tankstation Oosterhout:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop, met klanten, de horeca of interesse;
  • Je kunt drie dagen per week werken op wisselende dagen, middag diensten (14:00 – 22:00) en nacht diensten (22:00 – 06:00 uur);
  • Klant vriendelijk en een prettige manier van doen met mensen. Je hebt een vriendelijk woord paraat voor iedere klant en draagt bij aan een goede sfeer op dit tankstation;
  • Betrouwbaar en verantwoordelijk. Je bent er en rondt jouw taken af;
  • Rijbewijs met auto of motor. Want het is een snelweg station.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.