Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Hoofddorp | Allround medewerker 16 tot 24 uur

Terug

Zoek je twee of drie dagen per week werk, op een vaste locatie en met mensen? Kassa en winkel werk met een buiten ronde? En of het bereiden van vers eten en drinken?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation in Hoofddorp!

Dit tankstation ligt aan een doorgaande weg, het is een goed bezochte, drukke locatie en ze is zeven dagen per week in bedrijf van 05:00 tot 00:00 uur. De laatste uren van de avonddienst (16:00 – 00:00 uur) werk je zelfstandig, de rest van de dag ben je samen aan het werk, zijn er ook anderen aan het werk.

Als verkoop en food medewerker werk je kassa en bakery diensten. Tijdens kassa diensten help je klanten met afrekenen, neem je vracht aan, vul je schappen en houd je shop en buiten terrein schoon en op orde. In de bakery help je klanten die bij de bakery balie bestellen, verwerk je verse vracht, houd je de bakery schoon en op orde en bereid je vers eten en drinken. Onder meer belegde broodjes, snacks en koffie. Je werkt kassa en bakery diensten. Er wordt wel rekening gehouden met voorkeuren voor diensten en ook met diensttijden.

Profiel verkoop en food medewerker:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of de horeca;
  • Je bent vriendelijk en actief. Je werkt verzorgd, groet mensen en draagt bij aan een soepel tankstation;
  • Je kunt twee of drie dagen per week werken, op verschillende dagen en diensten (05:00 – 13:00, 12:00 – 20:00 en of 16:00 – 00:00 uur);
  • Betrouwbaar. Je bent er en volgt veiligheidsregels op.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.