Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Bladel | Medewerker tankstation 16 tot 24 uur

Terug

Zoek je werk voor twee of drie dagen per week op een vaste locatie en werk je graag met mensen? Heb je ervaring of interesse in kassa en winkel werk met buiten ronde en een stuk zelfstandigheid?

Kom dan werken op dit tankstation in Bladel!

Voor deze locatie gelegen aan de doorgaande weg in Bladel zoeken we een medewerker tankstation. Het station is 7 dagen per week geopend tussen 06:00 en 23:00 uur. De locatie heeft vele vaste klanten en wordt gerund door een prettig, sterk team.

Wanneer je hier aan de slag gaat draai je kassa, verwerk je de vracht, houd je de shop bij, doe je een buitenronde, groet je de klanten en maak je, als dat past, een praatje met mensen. Je draagt bij aan een prettig station om (bij) te tanken.

Profiel medewerker tankstation:

  • Vriendelijk en actief. Je werkt verzorgd en gaat goed met mensen om;
  • Je kunt twee of drie dagen per week werken op wisselende dagen, vroege diensten (06:00 – 14:30) en avond diensten (14:30 – 23:00 uur).
  • Ervaring op een tankstation of met klanten, verkoop, kassa en winkel werk. Of… interesse;
  • Betrouwbaar en zelfstandig. Je bent er en opent en sluit het station volgens de veiligheidsregels.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.