Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Breda | Tankstation medewerker 24 tot 32 uur

Terug

Ben je klant vriendelijk, zelfstandig en kun je drie of vier dagen per week werken op door de weekse dagen? Zoek je kassa – en iets winkel werk met een dagelijkse buiten ronde en lijkt het 'runnen' van een klein tankstation jou leuk?

Kom dan werken op dit tankstation in Breda!

De locatie is gelegen aan de doorgaande weg. Klanten komen hier tanken, de voorruit schoonmaken en ze maken gebruik van de (kleine) shop en koffie automaat.

Op het tankstation ga je aan de slag als verkoop en service medewerker tankstation. Je ziet en groet mensen, bemant de kassa, houdt de shop schoon en gevuld en het buitenterrein op orde.

Profiel verkoop en service medewerker tankstation:

  • Vriendelijk, prettig in de omgang;
  • Interesse in – of ervaring met het zelfstandig werken op een tankstation;
  • Betrouwbaar. Je bent er en je voert het werk op het tankstation uit tijdens jouw dienst;
  • Je kunt drie of vier dagen per week werken van maandag tot en met vrijdag. Op diensten van 06:00 – 14:30 en 14:30 – 23:00 uur.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectie procedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste, tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur), bellen op 033-4228000.