Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Amersfoort | Allround medewerker 24 uur

Terug

Zoek je voor drie dagen per week werk met mensen, kassa en winkel taken en woon je in (de buurt van) Amersfoort? Ben je graag tussen de mensen en en heb je je rijbewijs met auto of motor?

Kom dan werken op dit tankstation bij Amersfoort!

Voor dit tankstation aan de A1 zoeken wij een nieuwe medewerker. Het station wordt goed bezocht en is zeven dagen per week dag en nacht geopend. Klanten komen hier binnen voor de shop en de bakery. Met name de (warme) broodjes vliegen hier over de toonbank!

Je gaat op dit tankstation aan de slag met kassa en shop werkzaamheden. Klanten helpen met afrekenen, de vracht aannemen en shop en buiten terrein schoon en op orde houden. Daarnaast werk je bakery diensten waarbij je de klanten voor de balie van dienst bent met vers eten, drinken. Onder meer die (warm) belegde broodjes.

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Ervaring in de horeca, catering, op een tankstation of met klanten, kassa en winkel taken;
  • Je kunt op verschillende dagen en diensten werken (05:30 – 13:30, 06:00 – 14:00, 09:00 – 17:00, 11:00 – 19:00, 13:30 – 22:00 en of 22:00 – 06:00 uur). Het werken van bakery en kassa diensten past jou;
  • Vrolijk behulpzaam, je hebt aandacht voor mensen en werkt prettig samen;
  • Je werkt verzorgd en draagt bij aan een soepel lopend tankstation.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.