Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Oud-Beijerland | Tankstation medewerker 16 tot 24 uur

Terug

Zoek je voor twee of drie dagen werk per week en werk je graag met mensen? Heb je ervaring met kassa en klanten of winkel werk? En zou je op een tankstation kunnen en willen werken?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation in Oud-Beijerland!

Voor dit gezellige tankstation in Oud-Beijerland zoek ik een nieuwe collega. De locatie ligt aan de doorgaande weg en is zeven dagen per week geopend tussen 06:00 – 23:00. Het is een goed bezocht station met veel klanten die daar standaard tanken.

Op het station werk je als verkoop en service medewerker. Je helpt mensen met afrekenen, neemt vracht aan, vult schappen, houdt de shop schoon en het buiten terrein op orde. Je werkt in een vrolijk team wat elkaar helpt. Heb je vroeg dienst dan open je het station en werk je de eerste uren zelfstandig. De laatste uren van de late dienst draai je ook zelfstandig voor je het station af sluit.

Profiel verkoop en service medewerker tankstation:

  • Je bent bekend met verkoop, klanten en kassa. Mensen te woord staan en op weg helpen vind je leuk en je houdt de winkel op orde;
  • Klant vriendelijk en enthousiast. Je ziet en groet de klanten en je pakt op wat er nog gedaan moet worden;
  • Je kunt twee of drie dagen per week werken op diensten van 06:00 – 14:30 en 14:30 – 23:00 uur;
  • Betrouwbaar en zelfstandig. Je bent er en het 'runnen' van een tankstation past jou.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.