Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Sliedrecht | Allround medewerker 38 uur per week

Terug

Zoek je vier of vijf dagen per week werk en zou je willen werken op een spiksplinter nieuw tankstation? Werk je graag met mensen en zorg je voor tevreden klanten?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation te Sliedrecht!

Onze klant Vissers Energy Group heeft sinds december een gloed nieuwe Moments & More locatie in Sliedrecht. Dit tankstation is gelegen aan een doorgaande weg nabij de A15 en is zeven dagen per week geopend van 06:00 tot 00:00 uur.

Het is een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen eten en drinken in de zit hoek of nemen het mee voor onderweg. In de shop worden opvallend leuke cadeaus verkocht.

Wanneer je op dit tankstation aan de slag gaat draai je kassa diensten, help je mensen, verwerk je de vracht en vul je schappen. Ook kun je worden ingezet in de bakery om vers eten en drinken te bereiden voor klanten aan de balie.

Om deze locatie soepel up & running te houden zoeken we iemand die zin heeft er een succes van te maken!

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, enthousiast en gastvrij. Je ziet en groet iedere klant en werkt prettig samen;
  • Je bent een aanpakker. Wisselende werkzaamheden, nieuwe dingen leren en opstart problemen, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt vier of vijf dagen per week werken op verschillende dagen en diensten (06:00 – 14:00, 08:00 – 16:00, 12:00 – 20:00 en 16:00 – 00:00 uur);
  • Ervaring met klanten, verkoop en horeca taken. Bij oprechte interesse wordt het tankstation vak jou met plezier geleerd!

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.