Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Beilen | Allround medewerker 24 tot 32 uur

Terug

Heb je graag contact met mensen en past een baan met klanten, bijvullen en schoon houden jou? Ben je klant vriendelijk, enthousiast en op zoek naar werk voor drie tot vier dagen per week?

Kom dan werken op dit tankstation bij Beilen!

Voor een tankstation aan de A28 bij Beilen zoeken wij een nieuwe medewerker. Naast het tanken stoppen klanten hier ook voor items uit de shop, belegde broodjes, warme snacks en goede koffie. Ga je hier aan de slag dan zorg je samen met het team voor een opgeruimde locatie en tevreden klanten!

Je werkt als verkoop- en food medewerker tankstation wat betekent dat je klanten helpt aan de kassa, de shop goed bij houdt en, tijdens bakery diensten, vers eten en drinken bereidt voor de klanten aan de balie.

Profiel verkoop- en food medewerker tankstation:

  • Klantvriendelijk, enthousiast en prettig in de omgang. Je helpt graag en past bij het team;
  • Je bent flexibel. Het tankstation is 7 dagen per week geopend van 06:00 – 22:00 uur. Je werkt verschillende dagen, vroege en late diensten, deze afwisseling doet je goed;
  • Ervaring op het tankstation, met verkoop of horeca werkzaamheden is meegenomen. Is dit nieuw voor jou? Het tankstation vak wordt je geleerd;
  • Je bent een aanpakker, ziet het werk liggen en werkt rustig door.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.