Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Nieuwegein | Bakery medewerker 24 tot 32 uur

Terug

Zoek je drie of vier dagen per week werk en zou je jouw bijdrage willen leveren aan het eten en drinken binnen een nieuw tankstation van Vissers? Ben je een horeca fan die zorgt voor blije klanten?

Dan ben jij de bakery medewerker voor dit tankstation te Nieuwegein!

Onze klant Vissers Energy Group heeft sinds december een nieuwe locatie bij Nieuwegein. Dit tankstation ligt aan de snelweg (A2) en is zeven dagen per week in bedrijf.

Het is een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen eten en drinken in de zit hoek of nemen het mee voor onderweg. In de shop worden verrassend leuke cadeaus verkocht.

Wanneer je op dit tankstation als bakery medewerker aan de slag gaat verkoop en bereid je het verse eten en drinken. De bakery met haar klanten is yours!

Om deze locatie en haar luxe bakery soepel up & running te houden zoeken we iemand die het leuk vindt om er een succes van te maken!

Profiel bakery medewerker tankstation Nieuwegein:

  • Klant vriendelijk, actief en zorgzaam. Je hebt even aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen;
  • Een aanpakker. Wisselende werkzaamheden voor de bakery, nieuwe dingen leren en opstart problemen, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt drie of vier dagen per week werken op verschillende dagen, vroege diensten (06:00 – 14:00) en dag diensten (08:00 – 16:00 en 12:00 – 20:00);
  • Ervaring met klanten, keuken, horeca taken. Heb je interesse dan wordt het bakery vak jou gewoon geleerd;
  • Je hebt jouw rijbewijs met auto of motor. Want het tankstation is alleen per auto of motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.