Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Nieuwegein | Allround medewerker 24 tot 32 uur

Terug

Zoek je drie of vier dagen per week werk en zou je jouw bijdrage willen leveren aan een nieuw tankstation van Vissers? Ben je een team player die zorgt voor tevreden klanten en een goed resultaat?

Kom dan werken op dit tankstation bij Nieuwegein!

Onze klant Vissers Energy Group heeft sinds december een nieuwe locatie bij Nieuwegein. Dit tankstation ligt aan de snelweg en is zeven dagen per week, dag en nacht geopend.

Het is een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen eten en drinken in de zit hoek of nemen het mee voor onderweg. In de shop worden ook verrassend leuke cadeaus verkocht.

Wanneer je op dit tankstation aan de slag gaat word je ingezet op alle voorkomende werkzaamheden. Je draait kassa diensten, helpt klanten, verwerkt de vracht en vult de schappen. Ook kun je worden ingezet in de bakery om het verse eten en drinken te bereiden.

Om deze locatie soepel up & running te houden zoeken we mensen die zin hebben om er een succes van te maken!

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, enthousiast en gastvrij. Je ziet en groet iedere klant en werkt prettig samen;
  • Je bent een aanpakker. Wisselende werkzaamheden, nieuwe dingen leren en opstart problemen, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt drie of vier dagen per week werken op verschillende dagen en diensten (06:00 – 14:00, 08:00 – 16:00, 12:00 – 20:00, 14:00 – 22:00 en of 22:00 – 06:00 uur);
  • Ervaring met klanten, verkoop en horeca taken. Ben je geïnteresseerd dan wordt het tankstation vak jou gewoon geleerd;
  • Je hebt jouw rijbewijs met auto of motor. Want het tankstation is alleen per auto of motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.