Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Vlaardingen | Weekend medewerker 8 tot 16 uur

Terug

Zoek je een of twee dagen per weekend werk en woon je (in de buurt van) Vlaardingen, Rotterdam? Heb je ervaring met klanten en zou je willen werken op een tankstation?

Dan ben jij de weekend medewerker voor dit tankstation Vlaardingen!

Het tankstation ligt aan de doorgaande weg is zeven dagen per week geopend tussen 06:00 en 00:00 uur. Het is een druk bezocht station met een kleine shop en een ruim buiten terrein. We zijn op zoek naar iemand die stevig in zijn, haar of men schoenen staat.

Je gaat aan de slag als verkoop en service medewerker. Helpt mensen met afrekenen (kassa draaien), beantwoordt vragen, verwerkt vracht, houdt de winkel schoon en gevuld en het buiten terrein opgeruimd. 's Middags werk je even met z'n tweeën, het grootste deel van je dienst 'run' je het station zelfstandig.

Profiel weekend medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation of met klanten en stevig in je schoenen staan;
  • Je kunt een of twee dagen per weekend werken, op zaterdag en of zondag, op diensten van 07:00 – 16:00 en 15:00 – 00:00 uur;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk. Je houdt het station op orde en bent de klanten van dienst;
  • Rustig vriendelijk of meer joviaal vriendelijk. Klanten komen graag op dit tankstation.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.