Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Geffen | Allround medewerker 16 tot 40 uur

Terug

Zoek je twee, drie, vier of vijf dagen per week werk op een vaste locatie? Heb je ervaring met verkoop, kassa en of horeca en interesse in werken op een tankstation?

Kom dan werken op dit tankstation bij Geffen!

Om klanten te kunnen blijven helpen aan brandstof, shop artikelen, eten en of drinken zoeken wij een allround medewerker tankstation. Het gaat om een tankstation aan de A59 bij Geffen.

Op dit station werk je kassa diensten en bakery diensten. Bij kassa draaien hoort ook de shop schoon en gevuld houden, een buitenronde doen en de vracht verwerken. Tijdens bakery diensten beleg je luxe broodjes, zet je koffie, bereid je warme snacks en houd je de bakery gevuld en op orde.

Profiel allround medewerker tankstation Geffen:

  • Ervaring met of interesse in kassa, winkel en horeca werkzaamheden;
  • Een prettige aanpakker. Je werkt met aandacht voor mensen;
  • Je kunt twee, drie, vier of vijf dagen per week werken op diensten van 06:00 – 14:00, 14:00 – 22:00 en of 22:00 – 06:00 uur;
  • Je bent vriendelijk en behulpzaam. Je merkt mensen op en helpt graag;
  • In bezit van een rijbewijs en eigen vervoer (auto, motor).

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.