Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstations Noord-Brabant en Limburg | Regio medewerker 8 tot 32 uur

Terug

Woon je in Noord-Brabant of Limburg, wil je zelf kiezen waar en wanneer je werkt en help je graag? Vind je redelijk snel je weg op een tankstation en zou werken op verschillende tankstations jou passen?

Dan ben jij onze collega pompkracht voor de tankstations in Noord-Brabant en Limburg!

Om tankstations in Noord-Brabant en Limburg te kunnen blijven helpen met het invullen van hun open diensten, zoeken wij een nieuwe collega.

Je werkt op verschillende tankstations: buurt stations, locaties aan de doorgaande weg en of snelweg tankstations. Je werkt als verkoop en service medewerker. Kassa draaien, klanten helpen, schappen vullen, vracht verwerken en het tankstation schoon en opgeruimd houden. Verzorgd en met plezier.

Zoek je meerdere diensten per week of ben je een aantal dagen per maand beschikbaar? Wij vragen jou voor diensten op dagen dat het jou past, op locaties die binnen jouw maximale reis afstand liggen en waar je graag komt!

Profiel tankstation medewerker bij pompkracht:

  • Je bent rustig vriendelijk tot joviaal vriendelijk en kunt met mensen omgaan. Het werken op meer dan één tankstation spreekt jou aan;
  • De diensten (datum, locatie, diensttijden) accepteer je ('Ja, doe ik') of weiger je ('Nee, dank je').
  • Je bent betrouwbaar. Je komt gemaakte (werk)afspraken na en het tankstation kan op je rekenen;
  • Ervaring met klanten en kassa handelingen;
  • Je hebt jouw rijbewijs met eigen vervoer.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.