Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Wilp | Allround medewerker 20 tot 32 uur

Terug

Zoek je werk voor drie tot vier dagen per week op een vaste locatie waar je met collega's en klanten werkt? Denk je dat de reuring op een tankstation jou past? Heb je ervaring of interesse in kassa, winkel, service en bakkerij taken?

Dan ben jij dan de allround medewerker voor dit tankstation!

Voor deze locatie, gelegen langs de A1 ter hoogte van Wilp zoeken wij een allround medewerker. Het tankstation is zeven dagen per week, dag en nacht geopend. Klanten komen hier voor brandstof, het uitgebreide shop assortiment en de luxe bakery met een gevarieerd aanbod aan eten en drinken.

Wanneer je op dit tankstation aan de slag gaat help je klanten, draai je kassa diensten, verwerk je de vracht en vul je de shop. Wanneer je een bakery dienst werkt zorg je voor vers eten en drinken. Tenslotte draag je bij aan een opgeruimd en schoon tankstation. Een veelzijdige werkplek waar geen dag hetzelfde is!

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoop werkzaamheden of in de horeca;
  • Je bent gastvrij. Je helpt mensen met plezier en draagt bij aan de goede sfeer op deze locatie;
  • Je kunt drie tot vier dagen per week werken op verschillende dagen en diensten. Bijvoorbeeld een week met maandag en dinsdag een 06:00 – 14:00 dienst, donderdag een 12:00 – 19:00 dienst en zondag een 14:00 – 22:00;
  • Je pakt aan en de afwisseling in taken doet je goed;

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.