Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Gilze | Bakery medewerker 32 tot 38 uur

Terug

Zoek je vier tot vijf dagen per week werk en zou je in de bakery op een tankstation willen werken? Aan de slag met vers eten en drinken voor klanten?

Kom dan werken op dit tankstation bij Gilze!

Het tankstation ligt aan de snelweg (A58) en is zeven dagen per week, dag en nacht, open. Klanten komen hier voor brandstof, shop artikelen en vers eten en drinken.

Als bakery medewerker verzorg je allereerst het verse eten en drinken dat de klanten voor de balie bestellen. Je verwerkt ook de verse vracht, bereidt hartige happen, salades en ander eten voor, zorgt dat de koffiemachine gevuld blijft en laat de bakery 's avonds opgeruimd en schoon achter. Klaar voor de volgende dag.

Om de bakery up & running te houden zoeken we iemand die het leuk vindt om klanten te helpen. Een goed verzorgde bakery trekt klanten naar zich toe!

Profiel bakery medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, actief en zorgzaam. Je hebt (even) aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen;
  • Een aanpakker. Wisselende bakery taken, nieuwe dingen leren, het hoort er de eerste weken allemaal bij;
  • Je kunt vier tot vijf dagen per week werken op verschillende dagen, vroege diensten (06:00 – 14:00) en late bakery diensten (13:00 – 21:00 uur);
  • Ervaring met klanten, keuken, bakery, catering, vers afdeling en of andere horeca taken;
  • Je hebt jouw rijbewijs met auto of motor. Want het tankstation is alleen per auto of op de motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.