Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Gilze | Allround medewerker 24 uur

Terug

Zoek je voor drie dagen per week werk met klanten en de reuring van een team om je heen? Ben je geïnteresseerd in kassa, winkel en horeca werkzaamheden en beschik je dagelijks over eigen vervoer?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation aan de snelweg bij Gilze!

De locatie ligt aan de A58 en is 24/7 geopend. Klanten stoppen hier voor brandstof, een schone vooruit, shop artikelen, verse koffie, warme snacks en vers belegde broodjes.

Als allround medewerker werk je allereerst achter de kassa. Je houdt shop en buiten terrein opgeruimd, schoon en gevuld, je verwerkt de vracht en werkt een enkele keer ook een bakery dienst. Welke taak je ook aan het doen bent, je hebt (even) aandacht voor klanten met een groet, een vraag of een praatje. Afwisselend mensen werk!

Profiel allroundmedewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop of in de horeca;
  • Je kunt verschillende dagen & diensten (06:00 – 14:00, 08:00 – 16:00, 13:00 – 20:00, 14:00 – 22:00 en 22:00 – 06:00) werken. Nachtdiensten horen er bij als allround medewerker. Mocht je beslist geen avond / nacht mens zijn, dan is er ruimte voor een ritme van vooral vroege en dag diensten;
  • Enthousiast en behulpzaam. Je hebt (even) aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen met jouw collega’s;
  • Je weet van aanpakken. Diensten achter de kassa, in de shop en een enkele keer in de bakery, je gaat overal actief mee aan de slag.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.