Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Bergen op Zoom | Allround medewerker 32 uur

Terug

Woon je in de buurt van Bergen op Zoom, heb je jouw rijbewijs met auto of motor en zoek je een leuke werkplek? Werk je graag met mensen en spreekt de reuring op een tankstation jou aan?

Kom dan werken op dit tankstation bij Bergen op Zoom!

Voor dit tankstation aan de A59 zoeken wij een nieuwe collega. Het station wordt druk bezocht en is zeven dagen per week dag en nacht geopend. Klanten komen hier voor brandstof en kunnen ook terecht in de ruime shop met luxe bakery. Er is een ruim aanbod: diverse shop items, verschillende broodjes, snacks, warme gerechten, koffie en bijzondere cadeau-artikelen.

Je gaat op dit tankstation aan de slag in een team en alle werkzaamheden worden jou geleerd. Je draait vooral kassa diensten en een enkele keer een bakery dienst. In de kassa diensten zit ook een shop – en een buiten ronde tijdens de dienst. Om het tankstation gevuld, opgeruimd en schoon te houden en om alert het kassa werk te kunnen blijven doen. Tussen 06:00 en 21:00 uur werk je met collega's, nachtdiensten draai je zelfstandig.

Profiel allroundmedewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, in de verkoop, horeca of met kassa en winkel taken;
  • Je kunt op verschillende dagen en diensten werken (bijvoorbeeld 06:00 – 14:00, 09:00 – 17:00 en of 14:00 – 22:00 uur). Het werken van kassa diensten en een enkele keer een bakery dienst past jou;
  • Prettig behulpzaam, je hebt aandacht voor iedere klant en vindt het leuk om in een team te werken;
  • Je werkt nauwkeurig en mensen kunnen op jou rekenen en andersom.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar (locatie, organisatie, snelweg, doorgaande weg enz.) en hoe (een vast tankstation of werken op meerdere locaties, aantal dagen en uren, fuel en shop, bakery of allround, enz.), je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom. Wij krijgen graag een passende werkplek voor elkaar!

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.