Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Zeist | Shop medewerker met rijbewijs

Terug

Zoek je werk, in een team, vanuit Huis ter Heide, Zeist? Steek je de handen uit de mouwen, heb je je rijbewijs en kun je er voor zorgen dat de bus ieder tankstation veilig bereikt?

Dan ben jij de meewerkend chauffeur shop medewerker tankstation!

Met onze bus teams helpen we verschillende tankstations in de regio's Utrecht, Amsterdam en Amersfoort met het op orde, opgeruimd, schoon en gevuld houden van shop en buiten terrein.

Op door de weekse dagen en zo nu en dan een zaterdag op verzoek, gaan we met 'de bus' op pad om meerdere tankstations zover mogelijk klaar te maken voor de rest van de dag.

We vertrekken om 08:00 uur bij ons kantoor in Huis ter Heide (gemeente Zeist) en rijden verschillende routes. Eén bus komt om 12:30 uur terug voor een lunchpauze en het afzetten en of ophalen van shop medewerkers. Andere bus teams zijn de gehele dag op pad. Rond 16:30 uur eindigt de werkdag weer in Huis ter Heide.

Je rijdt de bus en zorgt ervoor dat jullie veilig op ieder tankstation komen. Op het tankstation zorg je met z'n allen dat iedere locatie er bij vertrek weer strak uitziet! De werkzaamheden in de shop zijn vracht verwerken, Toiletten schoonmaken, koffiemachines reinigen, de koeling vullen, vakken vullen en spiegelen. De buiten ronde bestaat uit vuilniszakken vervangen, afval prikken, vegen, emmers water vullen en zo nu en dan ook pompen en buiten stellages schoonmaken.

Heb je interesse? Neem dan telefonisch contact met ons op via 033 422 8000 of stuur een mailtje naar werk@pompkracht.nl met jouw contactgegevens, dan bellen wij jou!

Geen rijbewijs, maar wel interesse? Ook dan is jouw sollicitatie van harte welkom. Want er kunnen nog mensen mee!

Groet,

Het pompkracht bus team Zeist

T 033-4228000