Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstations Amsterdam en omstreken | Regio medewerker enkele diensten per week of enkele diensten per maand

Terug

Wil je zelf kiezen waar en wanneer je werkt en help je graag? Vind je redelijk snel je weg op een nieuw tankstation en zou werken op verschillende tankstations jou passen?

Dan ben jij onze collega pompkracht op de tankstations in Amsterdam en omstreken!

Om tankstations in en rondom Amsterdam te kunnen blijven helpen met open diensten, zoeken wij een nieuwe collega. Je werkt bijvoorbeeld een dienst vanwege een personeelsfeest, je werkt een paar maanden vier diensten per week op een locatie zodat ze het rooster goed rond krijgen of je gaat rechtstreeks in dienst op één tankstation omdat het wederzijds klikt.

Je werkt op verschillende tankstations: buurt stations, locaties aan de doorgaande weg en of snelweg tankstations. Je werkt als verkoop en service medewerker. Kassa draaien, klanten helpen, schappen vullen, vracht verwerken en het tankstation schoon en opgeruimd houden. Verzorgd en met plezier.

Zoek je meerdere diensten per week of ben je een aantal dagen per maand beschikbaar? Wij vragen jou voor diensten op dagen dat het jou past, op locaties die binnen jouw maximale reis afstand liggen en op locaties waar je graag komt!

Profiel tankstation medewerker bij pompkracht:

  • Je bent rustig vriendelijk of meer joviaal vriendelijk en kunt met mensen omgaan. Het werken op meer dan één tankstation spreekt jou aan;
  • De diensten (locatie, diensttijden) accepteer je ('Ja, doe ik') of weiger je ('Nee, dank je').
  • Je bent betrouwbaar. Je komt gemaakte (werk)afspraken na en het tankstation kan op je rekenen;
  • Ervaring met klanten en kassa handelingen;
  • Je hebt je rijbewijs met motor of auto.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.