Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Nieuwegein A27 | Bakery medewerker 16 tot 40 uur

Terug

Zoek je twee, drie, vier of vijf dagen per week werk, in een team, op een nieuw tankstation van Shell? Heb je hart voor horeca en help je mensen graag?

Kom dan vanaf december werken op dit tankstation bij Nieuwegein!

Onze klant van Gelder Exploitatie Maatschappij heeft in december een nieuwe locatie bij Nieuwegein. Dit tankstation ligt aan de A27 en zal zeven dagen per week geopend zijn, dag en nacht.

Het tankstation opent in december haar deuren. Het start als een ruime Shell locatie met heldere shop, brede bakery en aparte afreken balies. Voor de toekomst verwacht ik op deze mooie locatie meer. Misschien een Starbucks en zitplaatsen? Want de ruimte is er om er een prachtige locatie met iets eigens van te maken!

Als bakery medewerker verkoop en bereid je allereerst het verse eten en drinken. Je verwerkt de verse vracht, houdt vitrines en voorraad gevuld en de 'keuken' opgeruimd en schoon. De bakery met haar klanten is yours!

Om deze locatie up & running te krijgen en te houden zoeken we mensen die wel van een verbouwing onderweg houden en zin hebben om er een succes van te maken! Ben je per direct beschikbaar, dan kun je kiezen alvast te worden ingewerkt op een ander tankstation van van Gelder. Zoek je vanaf 11 december of later werk? Dan ga je direct aan de slag op dit nieuwe tankstation.

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, enthousiast en gastvrij. Je ziet en groet iedere klant en werkt prettig samen;
  • Je pakt aan. Wisselende werkzaamheden, nieuwe dingen leren en opstart problemen, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt twee (minimaal), drie, vier of vijf dagen per week werken op verschillende dagen en diensten (05:00 – 13:00, 06:00 – 14:00 en 12:00 – 20:00);
  • Ervaring met klanten, verkoop en horeca taken. Of wanneer je graag wilt dan wordt het bakery vak jou met plezier geleerd!
  • Je hebt jouw rijbewijs met auto of motor. Want dit tankstation is alleen per auto of motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.