Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Nieuwegein A27 | Allround medewerker 16 tot 40 uur

Terug

Zoek je twee, drie, vier of vijf dagen per week werk en zou je willen werken op een nieuw tankstation van Shell? Ben je een team player die zorgt voor tevreden klanten en een goed resultaat?

Kom dan vanaf december werken op dit tankstation bij Nieuwegein!

Onze klant van Gelder Exploitatie Maatschappij heeft in december een nieuwe locatie bij Nieuwegein. Dit tankstation ligt aan de A27 en zal zeven dagen per week geopend zijn, dag en nacht.

Het tankstation opent in december haar deuren. Het start als een ruime Shell locatie met heldere shop, brede bakery en aparte afreken balies. Voor de toekomst verwacht ik op deze mooie locatie meer. Misschien een Starbucks en zitplaatsen? Want er is ruimte om er een prachtige locatie met iets eigens van te maken!

Als allround medewerker draai je kassa diensten, help je klanten door ze te groeten, vragen te beantwoorden of even een praatje te maken. Je kunt de vracht verwerken, de shop gevuld en schoon houden en het buiten terrein opruimen. Ook kun je, wanneer de bakery het te druk krijgt, worden ingezet om het verse eten en drinken te bereiden.

Om deze locatie up & running te krijgen en te houden zoeken we mensen die wel van een verbouwing onderweg houden en zin hebben om er een succes van te maken! Ben je per direct beschikbaar, dan kun je kiezen alvast te worden ingewerkt op een ander tankstation van van Gelder. Zoek je vanaf 11 december of later werk? Dan ga je direct aan de slag op dit nieuwe tankstation.

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, enthousiast en gastvrij. Je ziet en groet iedere klant en werkt prettig samen;
  • Je pakt aan. Wisselende werkzaamheden, nieuwe dingen leren en opstart problemen, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt twee (minimaal), drie, vier of vijf dagen per week werken op verschillende dagen en diensten (06:00 – 14:00, 08:00 – 16:00, 12:00 – 20:00, 14:00 – 22:00 en of 22:00 – 06:00 uur);
  • Ervaring met klanten, verkoop en horeca taken. Bij oprechte interesse wordt het tankstation vak jou met plezier geleerd!
  • Je hebt jouw rijbewijs met auto of motor. Want dit tankstation is alleen per auto of motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.