Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Gilze | Bakery medewerker 24 uur

Terug

Zoek je drie dagen per week werk en zou je in de weer willen met vers eten en drinken voor de klanten van een tankstation? Ben je een horeca fan die zorgt voor blije klanten?

Kom dan werken op dit tankstation bij Gilze!

Het tankstation ligt aan de snelweg (A58) en is zeven dagen per week, dag en nacht, open. Klanten komen hier voor brandstof, shop artikelen en vers eten en drinken.

Als bakery medewerker verzorg je allereerst het verse eten en drinken dat de klanten voor de balie wensen. Je verwerkt de verse vracht, bereidt hartige happen, salades en ander eten voor, zorgt dat de koffiemachine gevuld blijft en laat de bakery 's avonds opgeruimd en schoon achter. Klaar voor de volgende dag!

Om de bakery up & running te houden zoeken we iemand die het leuk vindt om actief klanten te helpen. Een toegewijde bakery medewerker. Want een bakery zoals deze trekt klanten naar zich toe!

Profiel bakery medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, actief en zorgzaam. Je hebt (even) aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen;
  • Een aanpakker. Wisselende bakery taken, nieuwe dingen leren, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt drie dagen per week werken op verschillende dagen, vroege diensten (06:00 – 14:00) en late bakery diensten (13:00 – 21:00 uur);
  • Ervaring met klanten, keuken, horeca taken. Of bij een waarschijnlijke match wordt het bakery vak jou met plezier geleerd!
  • Je hebt jouw rijbewijs met auto of motor. Want het tankstation is alleen per auto of op de motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.