Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Echt | Bakery medewerker 16 tot 40 uur

Terug

Zoek je twee, drie, vier of vijf dagen per week werk en zou je jouw bijdrage willen leveren aan het eten en drinken binnen een nieuw tankstation van Vissers? Ben je een horeca fan die zorgt voor blije klanten?

Kom dan vanaf december werken op dit tankstation bij Echt!

Onze klant Vissers Energy Group opent op 14 december een nieuwe locatie bij Echt. Dit tankstation ligt aan de snelweg (A2) en zal zeven dagen per week open zijn van 06:00 tot 22:00 uur.

Het wordt een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen hier eten en drinken, zittend en of aan tafel, of nemen het mee voor onderweg. In de shop worden leuke cadeaus verkocht.

Wanneer je op dit tankstation als bakery medewerker aan de slag gaat verkoop en bereid je het verse eten en drinken. De bakery met haar klanten is yours!

Om deze locatie en haar luxe bakery up & running te krijgen en te houden zoeken we iemand die het leuk vindt om er een succes van te maken! Een toegewijde horeca fan als bakery medewerker. Ben je per direct beschikbaar, dan kun je alvast worden ingewerkt op een ander Vissers' tankstation. Zoek je vanaf 14 december werk dan ga je natuurlijk direct aan de slag op dit nieuwe tankstation.

Profiel bakery medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, actief en zorgzaam. Je hebt even aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen;
  • Een aanpakker. Wisselende werkzaamheden voor de bakery, nieuwe dingen leren en opstart problemen, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt twee (minimaal), drie, vier of vijf dagen per week werken op verschillende dagen, vroege diensten (06:00 – 14:00) en dag diensten (08:00 – 16:00 en 12:00 – 20:00);
  • Ervaring met klanten, keuken, horeca taken. Of bij een waarschijnlijke match wordt het bakery vak jou met plezier geleerd!
  • Je hebt jouw rijbewijs met auto of motor. Want het tankstation is alleen per auto of motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.