Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Echt | Allround medewerker 16 tot 40 uur

Terug

Zoek je twee, drie, vier of vijf dagen per week werk en zou je jouw bijdrage willen leveren aan een nieuw tankstation van Vissers? Ben je een team player die zorgt voor tevreden, blije klanten?

Kom dan vanaf december werken op dit tankstation bij Echt!

Onze klant Vissers Energy Group opent op 14 december een nieuwe locatie bij Echt. Dit tankstation ligt aan de snelweg (A2) en zal zeven dagen per week geopend zijn van 06:00 tot 22:00 uur.

Het wordt een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen hier eten en drinken, zittend en of aan tafel, of nemen het mee voor onderweg. In de shop worden leuke cadeaus verkocht.

Wanneer je op dit tankstation aan de slag gaat word je ingezet op alle voorkomende werkzaamheden. Je draait kassa diensten, helpt klanten, verwerkt de vracht en vult de schappen. Ook kun je worden ingezet in de bakery om het verse eten en drinken te bereiden.

Om deze locatie up & running te krijgen en te houden zoeken we mensen die zin hebben om er een succes van te maken! Ben je direct beschikbaar, dan kun je kiezen alvast te worden ingewerkt op een ander Vissers' tankstation. Zoek je vanaf 14 december werk dan ga je natuurlijk direct aan de slag op dit nieuwe tankstation.

Op een gegeven moment zal dit tankstation ook 's nachts geopend zijn (24/7).

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, enthousiast en gastvrij. Je ziet en groet iedere klant en werkt prettig samen;
  • Je bent een aanpakker. Wisselende werkzaamheden, nieuwe dingen leren en opstart problemen, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt twee (minimaal), drie, vier of vijf dagen per week werken op verschillende dagen en diensten (06:00 – 14:00, 08:00 – 16:00, 12:00 – 20:00 en of 14:00 – 22:00 uur). Minimaal twee dagen per week zodat je genoeg ritme krijgt in je werk;
  • Ervaring met klanten, verkoop en horeca taken. Bij oprechte interesse wordt het tankstation vak jou met plezier geleerd!
  • Je hebt jouw rijbewijs met auto of motor. Want het tankstation is alleen per auto of motor te bereiken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.