Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation 's-Heer Arendskerke | Allround medewerker 16 tot 24 uur

Terug

Interesse in werk voor twee of drie dagen in de week, met horeca, winkel en kassa taken? Ben je klant vriendelijk, kun je in een klein team werken en heb je je rijbewijs met auto of motor?

Dan ben jij de allround medewerker voor dit tankstation!

Voor het tankstation aan de A58 zijn wij op zoek naar een allround medewerker. Het station is zeven dagen per week geopend tussen 06:00 – 21:00 uur. Klanten kunnen hier terecht voor brandstof, shop artikelen, salades, broodjes en warme maaltijden.

Op deze locatie word je allround medewerker. Je draait kassa diensten waarbij je klanten helpt afrekenen, vracht verwerkt, de shop schoon en gevuld houdt en een buitenronde doet. Ook werk je bakery diensten waar je het verse eten en drinken voorbereidt en verzorgt.

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, met verkoop of in de horeca. Nog geen ervaring en wel interesse? Wij helpen je aan een goede zes maanden start in deze branche;
  • Je kunt twee of drie dagen per week werken. In overleg op verschillende dagen, vroege diensten (06:00 – 14:00) en late diensten (13:00 – 21:00 uur);
  • Je bent gast vrij. Je ziet de klanten en helpt hen graag;
  • In het bezit van je rijbewijs met eigen vervoer. Want dit is een snelweg station welke alleen met de auto, motor te bereiken is;
  • Op dit tankstation geldt een niet-roken beleid;

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.