Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Leunen | Weekend medewerker 8 tot 16 uur

Terug

Heb je ervaring in de horeca of vind je het leuk met eten en drinken aan de slag te gaan? Zoek je een of twee dagen werk in de weekenden, ben je klant vriendelijk en kun je op een tankstation aan de slag?

Dan ben jij de weekend medewerker voor dit tankstation!

Voor onze klant zoeken we een weekend medewerker voor hun locatie in Leunen. Op dit tankstation staan eten, drinken en beleving centraal. De locatie is toegankelijk voor automobilisten die op het voor terrein tanken en afrekenen. De winkel is een lunch plek voor klanten. Zij kunnen hier zitten voor een goede kop koffie, uitgebreide lunch gerechten en warme snacks. De bijbehorende shop heeft een ruim assortiment aan snoepjes, dranken, snacks en leuke cadeau artikelen.

Het tankstation is dagelijks geopend van 06:00 – 21:00 uur. Wanneer je hier aan het werk gaat word je allround. Je draait kassa, bereidt eten voor, belegt broodjes, haalt hartige snacks uit de oven en zorgt voor koffie en thee. Verder houd je de shop in de gaten, vult aan waar nodig en zorgt dat deze schoon en opgeruimd blijft. Ook doe je een keer een buiten ronde.

Profiel weekend medewerker:

  • Horeca spreekt je aan of je hebt in de horeca, catering gewerkt;
  • Klant vriendelijk en behulpzaam. Je helpt klanten en draagt bij aan de goede sfeer op dit tankstation;
  • Je kunt zaterdagen en zondagen werken op vroege diensten (06:00 – 13:30), dag diensten (09:00 – 17:00) en late diensten (13:30 -21:00 uur);
  • Verantwoordelijk en betrouwbaar. Collega's en klanten kunnen op je rekenen en je voert taken verzorgd uit.
  • Je kunt zelfstandig werken en binnen dit team vind je zeker jouw weg.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.