Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstations Utrecht en omstreken | Regio medewerker fulltime of enkele diensten per week of enkele diensten per maand

Terug

Wil je zelf kiezen waar en wanneer je werkt en help je graag? Vind je redelijk snel je weg in een nieuwe winkel en zou werken op een tankstation jou passen?

Dan ben jij onze collega pompkracht op de tankstations in Utrecht en omstreken!

Om tankstations in Utrecht te kunnen blijven helpen met open diensten, zoeken wij een nieuwe collega. Je werkt bijvoorbeeld een dienst vanwege een personeelsfeest, je werkt een paar maanden vier diensten per week op een locatie zodat ze het rooster goed rond krijgen of je gaat op een gegeven rechtstreeks in dienst op één tankstation omdat het wederzijds klikt.

Je werkt op verschillende tankstations: buurt stations, locaties aan de doorgaande weg en of snelweg tankstations. Je werkt als verkoop en service medewerker en pakt alle voorkomende werkzaamheden op locatie op. Kassa draaien, klanten helpen, schappen aan vullen, vracht verwerken en het tankstation schoon en opgeruimd houden. Verzorgd en met een (glim)lach.

Zoek je meerdere diensten per week of ben je een aantal dagen per maand beschikbaar? Beide welkom. Wij plannen jou in op dagen dat het jou past, op locaties die binnen jouw maximale reis afstand liggen en op een gegeven moment ook op de locaties waar je graag komt.

Profiel tankstation medewerker bij pompkracht:

  • Je bent rustig vriendelijk of meer joviaal vriendelijk en kunt met mensen omgaan. Het werken op meer dan één tankstation spreekt jou aan;
  • De diensten (locatie, diensttijden) accepteer je ('Ja, doe ik') of weiger je ('Nee, dank je').
  • Je bent betrouwbaar. Je komt gemaakte (werk)afspraken na en het tankstation kan op je rekenen;
  • Ervaring met klanten en kassa handelingen;
  • Je hebt je rijbewijs met scooter, motor of auto.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.