Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Sliedrecht | Weekend medewerker 8 tot 16 uur per weekend

Terug

Zoek je een of twee dagen per weekend werk en zou je jouw bijdrage willen leveren aan een splinter nieuw tankstation? Ben je een team player die zorgt voor tevreden klanten en een goed resultaat?

Kom dan vanaf december werken op dit tankstation te Sliedrecht!

Onze klant Vissers Energy Group opent medio december een gloed nieuwe Moments & More locatie in Sliedrecht. Dit tankstation is gelegen aan de doorgaande weg nabij de A15 en zal ook in het weekend geopend zijn van 07:00 tot 00:00 uur.

Het tankstation is in aanbouw en opent in december haar deuren. Het wordt een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen eten en drinken in de zit hoek of nemen het 'to go' mee voor onderweg. In de shop worden leuke cadeaus verkocht.

Wanneer je op dit tankstation aan de slag gaat word je ingezet op alle voorkomende werkzaamheden. Je draait kassa diensten, helpt klanten, verwerkt de vracht en vult de schappen. Ook kun je worden ingezet in de bakery om het verse eten en drinken te (helpen) bereiden.

Om deze locatie up & running te krijgen en te houden zoeken we mensen die zin hebben om er een succes van te maken! Ben je per direct beschikbaar, dan kun je kiezen alvast te worden ingewerkt op een ander Vissers' tankstation. Zoek je vanaf december werk dan ga je natuurlijk direct aan de slag op dit nieuwe tankstation.

Profiel weekend medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, enthousiast en gastvrij. Je ziet en groet iedere klant en werkt prettig samen;
  • Je bent een aanpakker. Wisselende werkzaamheden, nieuwe dingen leren en opstart problemen, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt zaterdag en of zondag werken op verschillende diensten (07:00 – 15:00, 10:00 – 18:00, 16:00 – 00:00);
  • Ervaring met klanten, verkoop en bakkerij taken. Ook bij oprechte interesse wordt het tankstation vak jou met plezier geleerd!

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.