Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Sliedrecht | Bakery medewerker 24 tot 40 uur per week

Terug

Zoek je drie, vier of vijf dagen per week werk en zou je jouw bijdrage willen leveren aan het eten en drinken binnen een splinter nieuw tankstation? Ben je een horeca fan die zorgt voor tevreden klanten en een goed resultaat?

Kom dan vanaf december werken op dit tankstation te Sliedrecht!

Onze klant Vissers Energy Group opent medio december een gloed nieuwe Moments & More locatie in Sliedrecht. Dit tankstation is gelegen aan de doorgaande weg nabij de A15 en zal zeven dagen per week geopend zijn van 06:00 tot 00:00 uur.

Het tankstation is in aanbouw en opent in december haar deuren. Het wordt een Moments & More locatie waar klanten voor brandstof en een uitgebreid food en shop assortiment terecht kunnen. Onder meer een ruim horeca aanbod met complete burger menus, gevulde salades, wraps en royaal belegde broodjes. Klanten kunnen eten en drinken in de zit hoek of nemen het 'to go' mee voor onderweg. In de shop worden leuke cadeaus verkocht.

Wanneer je op dit tankstation als bakery medewerker aan de slag gaat verkoop en bereid je het verse eten en drinken. De bakery met haar klanten is yours!

Om deze locatie en de luxe bakery up & running te krijgen en te houden zoeken we iemand die het leuk vindt om er een succes van te maken! Een toegewijde horeca fan als bakery medewerker. Ben je per direct beschikbaar, dan kun je alvast worden ingewerkt op een ander Vissers' tankstation. Zoek je vanaf december werk dan ga je natuurlijk direct aan de slag op dit nieuwe tankstation.

Profiel bakery medewerker tankstation:

  • Klant vriendelijk, actief en zorgzaam. Je hebt even aandacht voor iedere klant en werkt prettig samen;
  • Een aanpakker. Wisselende werkzaamheden voor de bakery, nieuwe dingen leren en opstart problemen, het hoort er de eerste maanden allemaal bij;
  • Je kunt drie, vier of vijf dagen per week werken op verschillende dagen, vroege diensten (06:00 – 14:00) en dag diensten (08:00 – 16:00 en 10:00 – 18:00);
  • Ervaring met klanten, keuken, horeca taken. Of bij een waarschijnlijke match wordt het bakery vak jou met plezier geleerd!

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.