Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation 's-Hertogenbosch | Medewerker tankstation 24 uur

Terug

Op zoek naar een werkplek voor drie dagen per week op door de weekse dagen? Ben je klant vriendelijk, enthousiast en denk je dat de reuring op een tankstation jou past?

Dan ben jij de medewerker voor dit tankstation in 's-Hertogenbosch!

Voor dit tankstation gelegen aan de doorgaande weg zijn wij op zoek naar een medewerker voor diensten op door de weekse dagen. Het station is dagelijks geopend tussen 06:00 – 23:00 uur en er wordt gewerkt in wissel diensten. Werk je de vroege dienst van 06:00 – 14:00, dan ben je verantwoordelijk voor het openen van het tankstation. Sta je gepland op de late dienst dan werk je van 14:00 – 23:00 en is het afsluiten van de locatie onderdeel van jouw dienst.

Ga je aan de slag dan word je ingezet als verkoopmedewerker tankstation en pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je draait kassa diensten, zorgt voor een goed gevulde shop en houdt het tankstation schoon en opgeruimd. Je werkt meest zelfstandig wat betekent dat je het tankstation tijdens je dienst alleen runt.

Profiel verkoopmedewerker tankstation:

  • Beschikbaar van maandag tot en met vrijdag voor vroege (06:00 – 14:00) en late diensten (14:00 – 23:00);
  • Enthousiast en klant vriendelijk, je hebt plezier in je werk met aandacht voor iedere klant;
  • Je hebt ervaring op het tankstation, in de verkoop, met kassa en of winkel handelingen of… gaat graag met deze werkzaamheden aan de slag;
  • Zelfstandig en verantwoordelijk. In staat om alleen te werken en gemaakte (werk)afspraken kom je na.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.