Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Bladel | Weekend medewerker 8 tot 16 uur

Terug

Werk je graag met mensen, in de buurt en zoek je een werkplek voor een tot twee dagen in de weekenden? Een werkplek met reuring, een praatje en een stuk zelfstandigheid?

Kom dan werken op dit tankstation in Bladel!

Voor deze locatie gelegen aan de doorgaande weg in Bladel zoeken we een weekend medewerker tankstation. Het station is in het weekend geopend vanaf 07:00 uur op zaterdag en vanaf 08:00 uur op zondag tot 23:00 uur. De locatie heeft veel vaste klanten en wordt gerund door een vrolijk, zelfstandig team wat elkaar helpt.

Wanneer je hier aan de slag gaat draai je kassa, verwerk je de vracht, houdt je de shop bij, doe je een buitenronde, zie je de klanten en maak je een praatje. Alles voor een prettig station om (bij) te tanken.

Profiel medewerker tankstation:

  • Vriendelijk, enthousiast. Je helpt iedere klant met aandacht en gaat goed met mensen om;
  • Je kunt een tot twee dagen per weekend werken op zaterdag en of zondag, op de vroege dienst (07:00/08:00 – 15:00/15:30) en op de avond dienst (15:00/15:30 – 23:00).
  • Ervaring op een tankstation of met verkoop, kassa en winkel werkzaamheden. Ook welkom is oprechte interesse om dit vak te leren;
  • Je kunt zelfstandig werken en volgt geldende veiligheidsregels verzorgd op.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.