Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Zevenbergschen Hoek | Weekend medewerker tankstation 8 tot 16 uur

Terug

Zoek je kassa, winkel en horeca werk op een vaste locatie en is het tankstation aan de A16 van Breda naar Dordrecht voor jou aan te rijden? Voor een of twee dagen in de weekenden?

Dan is er plek voor jou op dit tankstation bij Zevenbergschen Hoek!

Het gaat om een drukke locatie langs de snelweg A16. Het station is 24/7 geopend en wordt door diverse klanten, onderweg van A naar B, bezocht. Zij komen voor brandstof, items uit de shop en of vers eten & drinken.

Om klanten goed van dienst te kunnen blijven zoeken we een nieuwe medewerker voor in de weekenden. Wanneer je aan de slag gaat word je ingewerkt en opgeleid tot allround medewerker. Je help klanten aan de kassa, in de shop of vanuit de bakery. Je rekent af, bereidt broodjes en bijvoorbeeld plates met frites, zorgt voor een aantrekkelijke winkel en draagt bij aan een prettig tankstation. Is het horeca werk waar je meer blij van wordt? Dan kun je ook voor een vaste plek als bakery medewerker kiezen.

Profiel weekend medewerker tankstation:

  • Je bent enthousiast, vriendelijk en weet van aanpakken;
  • Bekend met kassa handelingen, horeca of verkoop. Heb je nog geen ervaring? Collega's leren het je graag;
  • Je kunt een of twee dagen per weekend werken op verschillende diensten. Zoals 06:00-14:00, 14:00-20:00 of 14:00-22:00 uur;
  • Je werkt prima samen en kunt ook zelfstandig werken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.