Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Zevenbergen | Allround medewerker tankstation 24 tot 32 uur

Terug

Zoek je kassa, winkel en horeca werk op een vaste locatie en is het tankstation aan de A16 van Dordrecht naar Breda voor jou aan te rijden? Voor drie of vier dagen in de week?

Dan is er plek voor jou op dit tankstation bij Zevenbergen!

Het gaat om een drukke locatie langs de snelweg A16. Het station is 24/7 geopend en wordt door allemaal bestuurders, onderweg van A naar B, bezocht. Zij komen voor brandstof, items uit de shop en of vers eten & drinken.

Om klanten goed van dienst te kunnen blijven zoeken we een nieuwe medewerker. Wanneer je aan de slag gaat word je ingewerkt en opgeleid tot allround medewerker. Je help klanten aan de kassa, in de shop of vanuit de bakery. Je rekent af, bereidt broodjes en bijvoorbeeld omeletten, zorgt voor een aantrekkelijke winkel en draagt bij aan een prettig tankstation. Is het horeca werk waar je meer blij van wordt? Dan kun je ook voor een vaste plek als bakery medewerker kiezen.

Profiel allround medewerker tankstation:

  • Je bent enthousiast, vriendelijk en weet van aanpakken;
  • Bekend met kassa handelingen, horeca of verkoop. Heb je nog geen ervaring? Collega's leren het je graag;
  • Je kunt drie of vier dagen per week werken op verschillende dagen en diensten. Zoals 05:30-13:30, 12:00-20:00 of 14:00-22:00 uur;
  • Je werkt prima samen en kunt ook zelfstandig werken.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.