Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Tilburg | Verkoop en food medewerker 16 – 32 uur

Terug

Ben je op zoek naar twee, drie of vier dagen werk met kassa, shop en buiten ronde taken? Zouden avond diensten op een tankstation jou passen met zo nu en dan een bakery dienst overdag?

Kom dan werken op dit tankstation in Tilburg

Op dit tankstation ga je aan de slag als verkoop en food medewerker en pak je alle voorkomende werkzaamheden op. Je helpt klanten, rekent af, maakt verse broodjes en warme snacks tijdens bakery diensten en houdt met z'n allen shop, bakery en buiten terrein op orde en gevuld.

Dit tankstation is zeven dagen per week geopend van 05:30 tot 00:00 uur. Na overleg wordt je ingepland op verschillende dagen en diensten. Je start samen met ervaren collega's op vroege diensten en diensten overdag zodat je de taken leert uitvoeren en de locatie kunt leren kennen. Past het je om meer zelfstandig te werken, dan zijn de avond diensten er.

Profiel verkoop en food medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation, met kassa, winkel, verkoop of horeca. Of zin om deze werkzaamheden te leren.
  • Je kunt en wilt minimaal twee dagen per week werken op verschillende dagen en diensten. Drie of vier dagen is ook welkom. Met voorkeuren voor dienst tijden probeert dit station rekening te houden;
  • Vriendelijk en behulpzaam. Door wat je doet en hoe je dat doet draag je bij aan een goede sfeer op het tankstation;
  • Wanneer je in Tilburg woont kun je met fiets of scooter op dit tankstation komen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.