Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Tilburg | Bakery medewerker 16 – 32 uur

Terug

Ben je op zoek naar twee, drie of vier dagen werk, overdag, in de bakery op een tankstation? Houd je van collega's om je heen en klanten voor de balie?

Kom dan werken in de bakery op dit tankstation in Tilburg!

Op dit tankstation ga je aan de slag als bakery medewerker en verzorg je de bakery. Je staat klanten te woord, maakt bestellingen, rekent af, verwerkt de verse vracht, bereidt verse broodjes en snacks voor en houdt de bakery gevuld en op orde.

Het tankstation is zeven dagen per week geopend vanaf 05:30 uur. De bakery diensten zijn van 05:30 tot 13:30 en van 08:30 tot 16:00 uur. Na overleg wordt je ingepland op verschillende dagen en dag diensten. Je werkt samen met collega's.

Profiel bakery medewerker tankstation:

  • Ervaring in de bakery op een tankstation of gewerkt in de catering, een keuken, een bakkerij of op andere vers afdelingen. Zin plus een goed verhaal om de werkzaamheden te willen leren is ook welkom.
  • Je kunt en wilt minimaal twee dagen per week werken op verschillende dagen. Drie of vier dagen kan ook;
  • Energiek en behulpzaam. Door wat je doet en hoe je dat doet draag je bij aan een voorbereide, prettige bakery;
  • Wanneer je in Tilburg woont kun je met fiets of scooter op dit tankstation komen.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.