Inloggen

Pompkracht, echt iets voor jou!

Denk je dat jij het in je hebt om pompkracht te worden? En sta je te popelen om aan de slag te gaan? Meld je aan!
?

Vacature tankstation Amersfoort | Nacht dienst medewerker 24 uur

Terug

Woon je in (de buurt van) Amersfoort, heb je je rijbewijs met auto of motor, zoek je drie nacht diensten per week en kun je goed met mensen om gaan?

Kom dan werken op dit tankstation bij Amersfoort!

Voor dit tankstation aan de A1 zoeken wij een nacht dienst medewerker. Klanten zien, helpen met afrekenen, een praatje, een aanwijzing, de weg of een tip. Zodat ze bijgetankt en goed gemutst weer de weg op gaan.

Je gaat op dit tankstation zelfstandig aan de slag en wordt 's ochtends door collega's van de vroege dienst afgelost.

Profiel nacht dienst medewerker tankstation:

  • Ervaring op een tankstation of met kassa werkzaamheden, lichte winkel taken en het vooral leuk vinden mensen even van dienst te kunnen zijn;
  • Je kunt en wilt drie nachtdiensten per week werken (22:00 – 06:00 uur);
  • Een avondmens, rustig vriendelijk of meer joviaal vriendelijk. Met aandacht voor mensen zodra je iemand ziet stoppen om te tanken of de shop binnen te lopen;
  • Je werkt nauwkeurig en verzorgt de nacht.

Solliciteren:

Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar begeleiden we je door de te nemen stappen. In de selectieprocedure nemen we een integriteitstest af en benaderen we, na jouw toestemming, referenten.

Mocht je op zoek zijn naar werk op een tankstation en niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08:30 – 17:00 uur) bellen op 033-4228000.